Kåre Ingebrigtsen blir hovedtrener i Ranheim

Pressemelding: En trøndersk legende vender hjem til trøndersk fotball. (Arkivfoto: Åsane Fotball)

Annonse:

Ranheim har i dag blitt enig med Kåre Ingebrigtsen om en avtale som hovedtrener. Avtalen strekker seg i første omgang ut sesongen 2023. Siden samtalene ble påbegynt mandag har både Ranheim og Kåre kjent på god kjemi og fant raskt ut at dette er noe begge har et sterkt ønske om å få til.

- Vi gleder oss over at Kåre uttrykker en sterk sult, engasjement og entusiasme over å komme inn i Ranheim og være med og utløse positive krefter som skal løfte oss som kollektiv, både på og utenfor banen. Kåre kjenner trøndersk fotball bedre enn de fleste, ikke mange har over tid bidratt til å fylle trønderske fotballhjerter med en bedre følelse enn Kåre, sier daglig leder Frank Lidahl.

Ranheim ble utpekt av RBK som satsingsklubb i 2006, og i 2007 var Kåre den første treneren i den nye ‘Ranheim-satsingen’. Nå vender han tilbake for å bidra til at Ranheim skal realisere enda flere drømmer.

Det har parallelt vært nødvendige og konstruktive samtaler med Åsane, som inntil i dag var arbeidsgiver for Kåre. Gjennom disse samtalene fant vi en god løsning for alle, som gjør at Kåre slutter seg til Ranheim sin treningsleir på Gran Canaria i løpet av torsdag.

Kontaktperson Ranheim: Frank Lidahl, daglig leder: 990 14 948

Annonse fra Obos-ligaen: