Kåre på plass på Gran Canaria

Mye har skjedd siden sist Kåre Ingebrigtsen var hovedtrener i Ranheim. Nå er han klar for å videreutvikle laget, og gi publikum mange flere gode øyeblikk på EXTRA Arena.

Annonse:

Kåre Ingebrigtsen er på plass på Gran Canaria. Under 24 timer etter vi kunne offentlig bekrefte at han er vår nye hovedtrener. En lang flytur har han lagt bak seg, og nå er han klar - i blått.

Vi ønsker å skape mange gode øyeblikk i fjæra

— Kåre Ingebrigtsen
- Det kjennes veldig godt. Jeg har fulgt Ranheim ganske tett hele veien. Jeg var en del av et prosjekt sammen med Rosenborg og var ansatt i RBK, men trente Ranheim. Dette var min første seniorjobb, så det var god erfaring for meg. Det ble med ett år i Ranheim før det ble Bodø. Etter det har jeg jo fulgt utviklingen i klubben. Det er ganske annerledes nå enn i 2007. Da var det jeg og to til som gjorde nærmest alt. Jeg husker det var jeg som klipte gresset. Ranheim har blitt til en stor fotballklubb med en fin historie, sier Ingebrigtsen. 

Fast plass gjennom 2023? Kjøp sesongkort her

De første timene gikk selvsagt med på å bli kjent med støtteapparat og andre nøkkelpersoner som er med på treningsleiren, før arbeidet på feltet skal starte og Bruttern skal sette sitt preg på laget inn mot sesongen 2023.

Nidaros-journalist Marius Dahl på plass når Kåre møtte spillerne
Nidaros-journalist Marius Dahl på plass når Kåre møtte spillerne

- Jeg tror folk ganske så raskt skal kjenne igjen dette Ranheim-laget og hva vi skal stå for og hvem vi skal være. Den fotballen som vi skal spille er det ikke så usannsynlig at folk har sett før, med 4-3-3 og et lag med mye energi og spilleglede. Vi ønsker å skape mange gode øyeblikk i fjæra, sier han.

Etter han sist var i Ranheim har Ingebrigtsen vært hovedtrener i Bodø/Glimt, Rosenborg, Oostende, APOEL og Brann, før han siden høsten 2021 har vært sportslig leder i Åsane. Når han nå allikevel skulle flytte hjem til Trondheim, trengte han ikke lange betenkningstiden da hovedtrener jobben i Ranheim ble ledig.

- Fra det jeg var med på i 2007 og den reisen klubben har hatt. Den betydningen klubben har for unge trønderske, fremadstormende fotballspillere. Det er en klubb som har vært med på å utvikle mange gode fotballspillere, og det er viktig for trøndersk fotball å ha et godt Ranheim-lag. Det føler jeg at jeg ønsker å være en del av. Jeg trengte ikke å tenke så veldig lenge når muligheten bød seg.

Fast plass gjennom 2023? Kjøp sesongkort her


Annonse fra Obos-ligaen: