Kåring av strikkekonkurransen!

Endelig skal vi kåre en vinner av Ranheims flotteste supporterutstyr.

Annonse:

I siste del av 2020 kjørte OBOS-Ligaen i gang en strikkekonkurranse for alle klubbene i OBOS-ligaen og Eliteserien. Der skulle alle klubbene samle inn strikkedesign på gensre og supporterutstyr fra sine supportere. Innsendingsfristen var 31.januar. Juryen består av:

  • Frank Lidahl, daglig leder
  • Jarlfrid Leinum, "fagansvarlig strikk"
  • Stina Mostervik, supporter
  • Robert Williams, spiller og moteløve
  • Øyvind Alseth, spiller og moteekspert

Nå har vår jury kommet fram til disse vinnerne: 

Genser

Juryens begrunnelse: Fantastisk kreativt, fremtidsrettet og den perfekte gave til de aller minste, og selv om dette er barnesett lar det seg lett lage om til voksenstørrelse. Gratulerer til Monica Berg sitt barnesett

Annet

Juryens begrunnelse: Detaljene i vottene ble avgjørende her. Et glimrende sett for kjølige kvelder på Extra Arena. Gratulerer til Jorunn Hjørdis Bakeng med sine votter og lue.

- Det er generelt meget høyt nivå og utrolig gode design, som alle fortjener å bli masseprodusert og solgt i alle butikker, sier daglig leder Frank Lidahl om de alle de flotte bidragene.

Se alle bidragene nederst i saken

A1

Dere vinner gavekort på kr. 500 fra House of Yarn + 2 sesongkort på EXTRA Arena for 2021 og eget design med ferdig utviklet strikkeoppskrift.

Disse forslagene blir sendt videre til neste finale, der det skal kåres en vinner blant alle lagene i OBOS-Ligaen, denne kåringen foregår siste uken i februar. Vi vil takke alle som har deltatt, det var så mange fine forslag og det var vanskelig å velge bare èn vinner i hver kategori.

Så fort alle vinnere er kåret starter jobben med å klargjøre oppskrifter av vinner-plaggene. Oppskrifter skal være klare i mars og vi håper da at dere vil være med å strikke og bli med å fargelegge EXTRA Arena når sesongen starter opp igjen! :) 

Under her kan dere se bilder av alle forslagene vi fikk tilsendt.

Annonse fra Obos-ligaen: