Karlsen forlenger

Michael Karlsen forlenger med Ranheim som strekker seg over flere år

Annonse:

Spissen med over 80 offisielle kamper for Ranheim signerer for 3 nye år, dermed blir Karlsen Ranheimspiller ut 2021. Nå har han store forventninger med Ranheim fremover. - Vi skal gjøre alt for holde oss i Eliteserien fremover, forteller Michael Karlsen etter å signert.

Karlsen hadde i fjor 10 mål i serien og satte inn det avgjørende straffesparket i oppgjøret til Eliteserien i play off kampen mot Sogndal 2.desember 2017.

Derbyfest etter Ranheim-Roseborg

Hvordan har det vært å spille for Ranheim hittil i år?
- Det har gått veldig bra, jeg er så heldig å få spille i Eliteserien med kompisene mine. Mye spennende som skjer fremover. 

Nå gleder han seg til å ta nye år med klubben og ser frem til å være med utvikle laget og klubben. - Som sagt skal vi gjøre alt for å holde oss i Eliteserien, også i årene fremover. Jeg ser frem til å være med å løfte klubben og er svært glad for at klubben også har planer om ta steg for utvikle seg.

- Vi er glade for Michael velger å være med på utviklingsløpet videre. Som Svein allerede har påpekt, Michael har blitt en kontinuitetsbærer og et viktig menneske for å utvikle klubben videre, avslutter klubbleder Frank Lidahl.

Annonse fra Obos-ligaen: