Karlsen tilbake i blått

Skal jobbe knallhardt for å slå tilbake.

Annonse:

Ranheim og Michael Karlsen har blitt enige om en avtale for sesongen 2017. Karlsen vender dermed tilbake til Ranheim etter flere sesonger i Hødd og del 2 av fjoråret i Brattvåg.

Karlsen har trent med Ranheim siden oppstarten i januar og har gjennom trening vist at det er en sulten angrepsspiller som ønsker å slå tilbake etter noen sesonger med varierende prestasjoner.

I Ranheim skal Michael bruke 2017 godt og bli en viktig ressurs for Ranheim.

- Vi tror Ranheim er rett sted å være for Michael, her skal vi sammen skape en hverdag der han kan ta nye steg både på og utenfor banen. Potensialet til Michael er udiskutabelt. Nå har vi sammen tegnet et klart bilde på hva som skal til og hvordan vi skal jobbe for at han kan bli den beste utgaven av seg selv. Michael har hatt en sterk tilstedeværelse i alt vi har gjort siden oppstarten, han er sulten på å slå tilbake og være en ressurs for Ranheim, sier trener Svein Maalen.

Treneren er opptatt av å ikke legge press på Karlsen som en målscorer.

- Dette handler om hvordan vi jobber hver dag med utviklingsmålene. Michael skal først og fremst bli bedre på noen identifiserte områder. Når den jobben gjøres med god nok kvalitet vil han både konkurrere om spilletid, være en ressurs for kollektivet Ranheim, komme til målsjanser og score mål, mener Maalen.

Vi ønsker Michael velkommen tilbake til Ranheim!

Annonse fra Obos-ligaen: