Kickoff 2024

Nå er vi klare for sesongstart 1.april (Foto: Obelix Barbala/Ranheim Fotball)

Annonse:

Torsdag kveld var 150 personer samlet til Kick Off i vakre omgivelser på Ladekaia, hvor Ranheims Kick Off har vært arrangert de siste tre årene. Hyggelig og lun stemning i del 1 av arrangementet hvor nydelig buffet ble servert fra flott oppdekket fest bort.

Se bildegalleri nederst i saken

I år ble gjestene møtt med musikk fra Ranheim musikkforening før showet startet. Først fikk vi musikkvideoen av Sammen for Ranheim, spilt inn av ledelsen i klubben, Forza Ranheim og samarbeidspartnere på storskjerm.

Så tok konferansier Frank Lidahl mikrofonen, og det første som skjedde var at Trond Helge Johnsen / m band spilte den vakre låten folket fra fjæra. Etter det ble styreformann Kolbjørn Selmer intervjuet på scenen, han hadde troen på årets sesong, og som han selv sa, rykker vi ikke opp i år, så blir det ihvertfall neste år.

Så ble tidenes toppscorer i Obosligaen, Robert Stene æret med en fin video med mange av hans vakre scoringer på storskjermen. Stene er nå ansatt i Ranheim og vi fikk et lite intervju av han på scenen. Og Stene sa om kommende sesong, - Jeg har aldri sett Ranheim hatt en så god tropp før en sesong. Så Stene hadde som resten i lokalet troen på en god sesong i fjæra.

Så ble det framvisning av årets drakter, Simen Vidtun Nilsen vår nye keeper fra Tistedalen/Halden viste fram den nydelige svarte keeperdrakten vår. Så kom Mathias Emilsen opp på scenen og viste fram jubileumsdrakten i blå og hvite striper. Vår nye spiss fra Århus i Danmark, Gustav Mogensen viste fram våre helt nye gule bortedrakter. Til slutt var det Nikolai Skuseth som viste fram årets blå drakter.

Det neste på programmet var å få trener Kåre Ingebrigtsen opp på scenen og høre hva han tenkte om året som kommer, og Kåre var positiv som han bruker å være, og han kunne konstatere at laget nå er klare for sesongstart

Så ble det hele avsluttet med presentasjon av årets spillerstall, til stormende jubel og Rocky musikk, entret spillerne scenen en og en.

Et fantastisk Kick Off, også i år på Ladekaia ble avsluttet med litt underholdning for de som ville være litt lenger enn programmet på scenen varte.

Til slutt, ingen Ranheim arrangement uten Terje Walter på scenen, så han fikk framføre ei låt på scenen i løpet av kvelden.

Annonse fra Obos-ligaen: