Klare for tredje runde

Avansement etter 2-0-seier i Levanger.

En første omgang uten de store sjansene ble etterfulgt av en andre omgang som var mer innholdsrik med sjanser, scoringer og tøffe dueller.

Vi møtte et lavtliggende LFK som satset på kontringer, men Ranheim var gode til å omstille og klarte å stanse kontringsforsøkeme. Dessverre for de blåkledde manglet det noe på presisjon når vi skulle få ballen frem til angrepsrekka. Eneste ordentlige scoringsmulighet i første omgang kom da  Melkersen fikk ballen inne i boks fra en motspiller, gikk over ende men dommer slo ut med armene. Spissen kom seg kjapt på beina igjen og fikk avsluttet i nettveggen.

Ranheim skrudde opp tempoet i den andre omgangen, og hjemmelaget hadde nok med å forsvare seg. Etter to gode sjanser ved Melkersen og Erlien, skulle førstnevnte endelig få nettsus.

Alte chippet gjennom Solli som slo hardt og lavt inn. Ballen havnet på motsatt side til Brattbakk som fikk sin avslutning blokkert. På returen var Melkersen først og pirket inn 0-1

Fem minutter etter var Ranheim igjen på farten på høyresiden. Denne gang var det Kamanzi som kom til linja og slo inn. Igjen fant ballen Brattbakk som kom stormende fra sin venstrekant og banket inn 0-2.

Både Ranheim la seg nå noe lavere og satset på kontringer, mens LFK skapte et par farligheter på overtid. Kampen ble blåst av etter 97 minutter med 0-2 på lystavla.

Demed er vi videre i cupen og motstander blir klar senere.