Klart for årets første seriekamp!

Nøyaktig én uke etter seieren i generalprøven - mot nettopp Blink - braker det løs i OBOS-ligaen.

Annonse:

Den velkjente covid-19-pandemien satte hele fotballverden på vent, men i morgen er det endelig klart for seriestart hvor vi gjester Stjørdals Blinks splitter nye stadion M.U.S Stadion Sandskogan.

Blink, som sist var oppe i 1. divisjon i 1994, imponerte stort i fjorårets sesong i PostNord-ligaen hvor de vant 18 og tapte kun 2 kamper av 26 spilte, og med en målforskjell på 69-22 kunne de etter rundens siste kamp mot Sola avslutte øverst på tabellen.

En som spilte samtlige kamper for Blink i fjorårets sesong var Robert Williams. Den unge backen ble enig om en overgang til Ranheim i fjor sommer, men ble ikke Ranheim-spiller før slutten av en imponerende opprykkssesong med Blink.

Det er ikke bare i Ranheim det er spillere som møter gamle kjente. Simen Sandmæl har 40 offisielle kamper i blå drakt og ble etter en spennende tid i Klaksvik i Reykjavik klar for Blink før årets sesong.

Vi håper på et brennhett lokaloppgjør på den nye og kritikerroste banen til Blink og skal sørge for at alle tre poengene blir med bussen hjem til fjæra ved kampslutt!

Annonse fra Obos-ligaen: