Klart for cupfest

Nardo tar i mot Ranheim til kamp om avansement til 3.runde. (Foto: Jørn Engberg, bildet er fra vinterens treningskamp mellom lagene)

Annonse:

I dag tar Ranheim turen ei knapp mil til andre siden av E6 og Nissekollen når Nardo og Ranheim skal kjempe om avansement til cupens tredje runde.

Lagene møttes også i cupen 2019, da ble det 3-0 seier til blåtrøyene fra Ranheimsfjæra. De siste tre obligatoriske kamper mellom lagene har vært i cupen; 2008. 2016 og 2019. I 2016 var det Nardo som avanserte med 2-1-seier.

Forrige seriekamp mellom Ranheim og Nardo var tilbake i 2007 da Ranheim vant begge oppgjørene.

Nardo har også vært en naturlig sparringspartner med Ranheim i sesongoppkjøring, og det har vært flere treningskamper i ABRA-hallen oppgjennom årene. Senest nå i februar da Nardo gjorde seg klare til å møte Lillestrøm i cupens fjerde runde. Treningskampen vant Ranheim 1-0 etter scoring av Michael Karlsen. Nardo var eneste trønderlag som spilte 4. runde i forrige sesongs Norgesmesterskap.

Dagens kamp har avspark kl 18:00. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Nissekollen for å heie frem Ranheim til neste runde.

Dagens kamper:

Bjarg – Sogndal

Egersund – Sandnes Ulf

Kvik Halden – Fredrikstad

Nardo – Ranheim

Ull/Kisa – Grorud

Ullern – KFUM Oslo

Annonse fra Obos-ligaen: