Klubbdag og flomlyskamp

Ny utfordring venter på hjemmebane onsdag. Bli med å fylle EXTRA Arena når vi inviterer til klubbdag i samarbeid med Sparebank1 SMN.

Annonse:

Ligatoer Aalesund kommer tilbake til EXTRA Arena onsdag. Denne gang for å kjempe om poeng mot vårt Ranheim. Det er bare en knapp måned siden "tangotrøyene" sist tok turen til Ranheimsfjæra. Da stod cupavansement på spill.

Ranheim tok ledelsen tidlig ved Melkersen, men Aalesund utlignet på overtid i andre omgang. Det ble ingen mål i ekstraomgangene og etter straffesparkkonkurransen var det gjestene som kunne juble for avansement.

Onsdag inviterer vi til klubbdag i samarbeid med Sparebank 1 SMN. Det blir vår største og siste Fanzone for denne sesongen med flere nye aktiviteter for store og små. Du kan blant annet delta på bungee-run, krokodilletunnel, blinke, hoppeslott, okseriding, basket og tivolispill. Fanzone åpner kl 17:30.

I tillegg blir det konsert utenfor stadion før kamp med Ranheims egen Isak Heim. Etterpå blir det både kor- og korpsmusikk.

Billett til kampen kjøper du her

Klokken 20:00 sparkes Ranheim - Aalesund i gang med yr i luften og flomlys over stadion. Kun syv kamper gjenstår av årets OBOS-liga. Bortelaget innehar for tiden andreplass og direkte opprykk, mens Ranheim jager en plass for kvalifisering til Eliteserien. 

Forrige runde vant Aalesund 3-0 hjemme mot Sogndal og forlenget dermed sin rekke med kamper uten tap til tyve kamper. Ikke siden 18. juni har de oransje og blå tapt en fotballkamp. Utfordringen er dermed gitt til vårt Ranheim som går heltent utpå banen - klare til å revansjere cuptapet.

Velkommen til EXTRA Arena

Billetter til kampen kjøpes her

Annonse fra Obos-ligaen: