Knepent tap i Drammen

Hjemmelaget stakk av med alle poengene.

Til kampen på Marienlyst hadde Maalen gjort en rekke endringer på laget som tapte for Kristiansund sist serierunde. Alseth, Reginiussen, Solbakken, og Karlsen var alle tilbake i startelleveren, på bekostning av Olsen Øveraas, Skarsem, Storflor, og Tønne.

Fra start av var det en kamp som svingte mye. Før det var spilt ti minutter hadde begge lag hatt store sjanser. Ola Solbakken ble spilt fint igjennom av Valla Dønnem, men avslutningen gikk høyt over.

Kort tid etterpå fikk vi en ny stor mulighet. Blakstad snappet ballen fint, før han fant Bakenga. Avslutningen gikk dessverre rett i beina på Godset-keeperen, og ut til hjørnespark.

Kampen fortsatte å svinge, og selv om begge lag hadde gode muligheter ble det ingen mål før pause.

Det ble det derimot etter. Drøye ti minutter var spilt da hjemmelagets Moses Mawa fikk tak i ballen på midten. Han forserte, og avsluttet fra rundt 20 meter. Skuddet tok i Heggem, og Barli var helt utspilt.

Utover i omgangen kontrollerte Godset kampen bedre og bedre, og selv om vi hadde en del ball, klarte vi i motsetning til før pause ikke å skape sjanser. Godset red det av og vant 1-0.

Kampfakta:

Strømsgodset-Ranheim 1-0 (0-0)

Laget:
Barli - Foosnæs (Furu 87'), Heggem, Kvande, Alseth - Reginiussen, Valla Dønnem, Blakstad (Skarsem 60') - Solbakken, Karlsen (Erlien 74'), Bakenga

Reserver: Lenes, Skarsem, Sollie Rønning, Storflor, Erlien, Furu

Mål: 1-0 Mawa (56')

Gule Kort Ranheim: Karlsen, Kvande

Neste søndag kommer Bodø/Glimt på besøk til fjæra, og kun tre dager senere er det tid for kvartfinale i cupen mot Fram Larvik. Billetter til begge kampene kjøper du her.