Komfortabel dag på jobben!

I strålende sol og 20 grader i fjæra tok vi imot Raufoss i den 8. serierunden i OBOS-ligaen

Det skulle ikke gå lengre enn 4 minutter før Blakstad spilte igjennom Sivert Solli på høyrekanten. Solli avanserte forbi backen og ble felt. Karlsen var iskald fra 11-meteren og 1-0 ble fasit i åpningsminuttene og en perfekt start på kampen.

13 minutter var spilt da Tønne kom med en avslutning han kanskje vil glemme så fort som mulig. Ballen gikk igjennom hele feltet og på bakerste stolpe skyter kantspilleren ballen ut til innkast(!) fra 3 meter. Et par minutter etterpå var samme mann alene med keeper, men avslutningen gikk midt på burvokteren. Et seint offside-flagg reddet imidlertidig Tønne rett etter avslutningen.

Den første omgangen var morsom med høyt tempo og to lag som begge var villige til å ta overgangene, men det var Ranheim som var det førende laget og hadde de største mulighetene. Spesielt farlig var trioen Blakstad, Solli og Tønne som var veldig mye involvert fremover i banen. En annen farlig mann var Breivik for bortelaget. 33 minutter var spilt da han fikk et godt treff fra 20 meter, men Barli vartet opp med en veldig fin redning som førte til corner. Like etter fikk Reginiussen avsluttet fra 16 meter via en Raufoss-spiller. Ballen gikk i en bue over keeper og via tverrligger ut til corner. På påfølgende corner fikk Heggem etter noe klabb og babb muligheten til å doble ledelsen men fikk ikke sendt i vei en avslutning.

Andre omgang skulle starte med et smell i fjæra. Først var det Raufoss som ville ha straffe, så kom Ranheim på en overgang. Solli ble spilt alene igjennom, men chippen gikk uheldigvis til høyre for mål. Rett etter fikk Tønne skutt fra en ganske død vinkel, men keeper parerte godt.

Som på det første målet så var det også Blakstad og Solli som skulle sette opp det andre målet. Blakstad spilte igjennom Solli som løp forbi Dadjo og fikk lagt 45 grader inn i feltet. Der sto Mads Reginiussen som enkelt satte inn 2-0 på Extra Arena.

Samme mann var veldig nære ved å sette inn Ranheims 3. Scoring etter 69 minutter. Solli kom seg igjen vakkert forbi Dadjo og fikk slått inn 45 grader hvor kapteinen sto helt alene. Både det første og andre skuddet ble blokkert og det endte i corner. Corneren endte igjen i ny corner, hvor Lundal fikk headet ballen i tverrliggeren og ned, men ballen gikk aldri over streken.

80 minutter var spilt da Lundal skulle få sitt andre mål for sesongen. En corner fra Erlien treffer perfekt på panna til stopperen som enkelt forlenger ballen og setter den sikkert i mål bak Lauvli i Raufoss-buret.

Raufoss var aldri i nærheten av å true noe ledelse i løpet av den andre omgangen og sesongens sjette trepoenger var i boks. Sivert Solli ble for øvrig kåret til banens best i kveld, noe som var mer enn fortjent!