Kongsvinger siden sist

Det blir kamp om poengene på Gjemselund.

Annonse:

Lørdag 1530 skal vi ut i dyst mot Kongsvinger på Gjemselund. Før lørdagens oppgjør ligger Kongsvinger helt sist i OBOS-ligaen, og har syv poeng opp til Strømmen på kvalifiseringsplass. Det er 15 kamper siden vi sist møtte Kongsvinger, og siden den gang har det bare blitt to seire for de røde.

Etter seks strake tap i OBOS-ligaen har det krigerske våknet i Kongsvinger. De stengte buret fullstendig i kampen mot Strømmen som endte 0-0, før de tok sitt andre poeng på to kamper mot Jerv i 1-1-kampen på Gjemsleund. Kongsvinger trenger desperat poeng, og det skal vi nok få føle på! 

På våre fem siste innbyrdes har vi et overtak med tre seire. Sist vi møttes var på EXTRA Arena 31.juli, hvor Ole Sæter ble matchvinner to minutt på overtid, etter ett ellevilt innhopp. Kan vi krige inn nok en seier lørdag?

Kampstart er lørdag 22.10 klokken 15.30 og kan ses på Dplay, du kan også følge de viktigste hendelsene via vår twitterkonto. 

Neste hjemmekamp er mot Stjørdals/Blink på onsdag, kampstart er 20.00. "Uavhentende" plasser fra sesongkortinnehavere legges ut for åpent salg natt til lørdag. Billetter kjøper du her.

Annonse fra Obos-ligaen: