Kretsmesteren i annen idrett

Har du instagram? Nå får du en liten vri på spillerprofilene våre.

Annonse:

På nettsiden vår finner du de tradisjonelle spillerprofilene med antall kamper, minutter, byttet inn og ut, mål, gule og røde kort osv. Du finner også denne type fakta for de tidligere klubber spilleren har spilt for. Klikk deg inn her for denne type informasjon. (PS. Under oppdatering).

I ukene frem mot seriestart kan du bli kjent med spillerne i sosiale medier, på Instagram vil blant annet spillerprofiler bli presentert med bilder, info, funfact og hva spillerne gjør utenfor fotballbanen. Og den siste uken kan du ha blitt bedre kjent med både Kristoffer Løkberg og Daniel Kvande. Den sistnevnte har en uventet bakgrunn. Last ned instagramappen, følg ranheimfotball for å finne ut hva nettopp Daniel Kvande er kretsmester i. Bruk gjerne emneknaggen #ForzaRanheim for å dele dine bilder med oss. 

Utover våren og sesongen kjører vi "Snapchat takeover". Konseptet går ut på at spillerne tar over klubbens bruker i en kortere periode. Du blir bedre kjent spilleren i garderoben, på trening, kamp og hjemmebane. En unik opplevelse for å komme tettere på spillergruppa.  Last ned Snapchat til smarttelefon og legg til ranheimfotball. Utover våren og sesongen kjører vi "Snapchat takeover". Konseptet går ut på at spillerne tar over klubbens bruker i en kortere periode. Du blir bedre kjent spilleren i garderoben, på trening, kamp og hjemmebane. En unik opplevelse for å komme tettere på spillergruppa. Last ned Snapchat til smarttelefon og legg til ranheimfotball.

Annonse fra Obos-ligaen: