Kristiansund - Ranheim 3-2 (0-1)

Det forspilte sjansers kamp; Kristiansund avgjorde på overtid

Annonse:

Ranheim startet forrykende på fotballens festdag. Det virket som Ranheim hadde bestemt seg før kampen, at i dag byr vi opp til dans. Dette til tross for at kaptein Mads Reginiussen ikke spilte, så Brage Kvithyld gikk inn å erstattet han på kort varsel.

Det var hjemmelaget som startet skarpest de fem første minuttene av oppgjøret, og allerede etter fire minutter skulle vi få se trønderen Kartum i fint driv, heldigvis gjorde Langås en god jobb i presset, og Kartum fikk ikke avsluttet godt nok.

Så var det Ranheim sin tur til å ta over showet, og spesielt angrepsspillet. Allerede på vår første sjanse klarer vi å sette inn vårt første mål, etter mye klabb og babb inne i hjemmelagets femmeter, var det Gunnes som satte inn 0-1. Ranheim fortsatte å kontrollere defensivt, og relasjonene satt virkelig, spesielt i konrtingsspillet. Da det var spilt et kvarter, kunne Ranheim ha ledet med tre mål. 

Ranheim fortsatte å kjøre kampen, og hjemmelaget produserte svært lite i første omgang. De farligste sjansene kom på dødball, men på defensivt dødball dominerte våre midtstoppere. Og i banespillet hadde Ranheim god kontroll, og det var et under at Ranheim ikke ledet mer til pause.

I andreomgang var det et annet hjemmelag som kom på banen. og etter 54 minutter utlignet de. Men Ranheim gikk rett i angrep og nok engang var det Gunnes som scoret for Ranheim.

Kristiansund jobbet seg mer inn i kampen, og klarte etterhvert å legge trykk på oss, og da det gjenstod ti minutter av ordinær tid klarte de å utligne til 2-2. Og det virket som hjemmelaget nå fikk skikkelig blod på tann. De siste ordinære spilleminuttene ble Ranheim trykt tilbake, på banen og to minutter på overtid klarte de å få inn vinnermålet. Noe som resulterte i et meget surt tap på Nordmøre.

Søndag skal vi bygge på det positive fra dagens kamp, og slå tilbake når Sogndal kommer til EXTRA Arena. Billetter til kampen kjøper du her.

Laget:

Frenderup - Qvigstad, Langås, Eggen Rismark, Kvithyld - Alte, Tromsdal (Kvande 89'), Tønne (Gamst Pedersen 89') - Solli (Marklund 85'), Gunnes (Amble Haugen 66'), Bye

Annonse fra Obos-ligaen: