Kvande ut 2020

Daniel Kvande har forlenget kontrakten til utgangen av 2020!

Annonse:

Daniel Kvande sin kontrakt strakk seg ut 2018, og han har stått fritt til å snakke med andre klubber siden juli. Nå har stopperkjempen valgt å forlenge kontrakten med Ranheim til ut 2020.

Nå kan kan stopperen fortsette eliteseriekarrieren i egen hjemby og samtidig profesjonalisere hverdagen med jobb ved siden av fotballkarrieren.

- I Ranheim får jeg spille eliteseriefotball i egen hjemby, sammen med ambisiøse lagkamerater og være i et trivelig klubbmiljø med fantastiske ildsjeler. I tillegg tar nå klubben ytterligere grep for å legge til rette for sportslig utvikling for oss spillere. At jeg fortsatt må kombinere fotballsatsingen med litt jobb og studier ved siden av for å få hjulene til å gå rundt, mener jeg er en suksessfaktor - og ikke en hemsko for sportslig utvikling, sier Daniel Kvande om forlengelse av kontrakten. 

- Begynner å få litt rutine

Med over 100 A-kamper for Ranheim under Svein Maalen han klar for å kjempe for videre utvikling for klubben i nye 2,5 år.  

- I tillegg har jeg startet samtlige kamper i årets eliteserie. Jeg begynner dermed å få litt rutine, samtidig som jeg føler at jeg utvikler meg hele tiden enda. Jeg skal jobbe knallhardt for å ta ut potensialet mitt som fotballspiller og forventer å ta store steg fremover, forteller stopperkjempen.

Daniel er stolt over lagets utvikling og prestasjon hittil i år, men legger ikke skjul på at Ranheim må fortsette å utvikle seg igjennom høsten, selv om målsetting og plassen er så og si sikret.

- Laget har utviklet seg voldsomt siden i vi var i Obosligaen i fjor og en godt innarbeidet spillestil kombinert med masse løpskraft og energi har blitt vårt varemerke. Jeg forventer at vi skal fremstå som like sultne og holde gløden og intensiteten i spillet vårt hele sesongen ut. Vi skal på ingen måte falle sammen, selv om plassen nå så godt som er sikret og målet for årets sesong er nådd.

- Viktig med offensive stoppere som kan starte angrep bakfra

Sportslig er det viktig Daniel Kvande blir med videre. Stopperen som har spilt så godt som fast i Ranheim siden 2015 blir en viktig kontinuitetsbrikke i bakre rekker som får muligheten til å utvikle seg videre i klubben. 

- Det er en veldig god signering for Ranheim, og veldig riktig av Kvande, som nå får muligheten til utvikle seg hos oss, sier trener Svein Maalen om re-signeringen.

Daniel har har tatt store steg i tiden i Ranheim.

- Dette skal vi ta videre og potensialet for å bli en solid ledertype er målet fremover. For oss er det viktig med offensive stoppere som kan starte angrepene bakfra og dra seg forbi ledd. Dette er Daniels spisskompetanse og spisskompetanse og det skal vi selvsagt dyrke videre, avslutter Maalen

Du kan se Daniel i aksjon på Brann stadion førstkommende søndag. Neste mulighet på hjemmebane blir mot Strømsgodset 16.september etter landslagspausen.

Annonse fra Obos-ligaen: