Låner Warren Kamanzi fra RBK

Ranheim og Rosenborg har blitt enige om en låneavtale med Warren Kamanzi ut sesongen.

Annonse:

Den tidligere Freidig- og Strindheim-spilleren har spilt mest høyreback for RBK 2. I 2020 hospiterte med A-laget ved flere anledninger, og kronet det det hele med signering av proffkontrakt i fjor. i 2021 blir Kamazi en del av Ranheim.

Forsvarsspilleren startet samtlige kamper i fjorårssesongen for RBK 2, og spilte nesten alt. Kamanzi gikk til Rosenborg fra Strindheim som guttespiller i 2015.

Warren debuterte også for A-laget til RBK mot Breidablikk i kvaliken til Europe League spill i august 2020.

- Han er en offensiv sideback, høyreback primært. 20-åringen er godt skolert igjennom Salmarakademiet, og har med seg bra med erfaring fra PostNord-ligaen. Nå er han klar for å kom på Ranheim med toppfotballhverdag og nye steg som fotballspiller, kommenterer analyse- og scoutingansvarlig Tarjei Smågesjø om låneavtalen med Kamanzi.

Flere spillere har igjennom mange år godt veien fra god utviklingen i Salmarakademiet, hospitering med Ranheim og deretter fått muligheten til ny hverdag og nye utfordringer i Ranheim.

Vi ønsker Warren Håkon Christofer Kamazi velkommen til klubben, og vi gleder oss til han blir en del av treningshverdagen med Ranheim. 

Annonse fra Obos-ligaen: