Lasse Qvigstad klar for Ranheim

Ny spiller klar for Ranheim.

Annonse:

Foran fjorårets sesong skrev den tidligere Trygg/Lade-spilleren proffkontrakt med Rosenborg. Nå kommer 19-åringen til Ranheim ut sesongen etter avtale med Rosenborg. 

- Dette er jo en videre bekreftelse på at vi ønsker å finne utviklingsarenaer i Trøndelag for våre trønderske spillere. Ved å samarbeide og samhandle tett jobber vi med å gi kamptilbud/treningstilbud med utfordringer rett utenfor flytsonen slik at de hele tiden må strekke seg, sier Christer Basma, akademileder i Rosenborg.

Søndag 5. mars blir det cupfest når Bodø/Glimt kommer til EXTRA Arena. Kjøp billett her!

- Det er gledelig å ønske enda en spiller fra SalMar Akademiet velkommen til Ranheim. I godt samarbeid med RBK skal vi ha Lasse her i første omgang ett års avtale. Han er stopper-type med god pasningsfot og offensiv holdning. Han er en utadvendt type som liker å trene. Han er hjertelig velkommen til Ranheim, og vi ønsker han masse lykke til, smiler Tarjei Smågesjø fra sportslig ledelse.

Den unge forsvareren har hatt treningssamarbeid med Stjørdals Blink i hele 2022. Der leverte han jevnt og stabilt i 3. divisjon i fjorårets sesong. Steget for Lasse var enten nå Stjørdals Blink eller Ranheim. 

- Det er veldig gledelig at Lasse nå får brukt 2023 sesongen på å få nye referanser og trene på et høyt nivå og kjempe om en plass i OBOS-Ligaen. SalMar Akademiet tror også at Lasse har godt av å nå kunne ha fokus på seg selv og få litt dra hjelp av eldre rutinerte spillere i en god erfaren treningsgruppe i Ranheimsfjæra. Vi gleder oss til å følge Lasse videre og takker for årene i SalMar Akademiet og håper at vi en dag kan hente han tilbake til Lerkendals matta. Vi heier på deg Lasse! Hilsen hele SalMar Akademiet, legger Christer til.

 

Annonse fra Obos-ligaen: