Ledet til pause - Åsane kom tilbake

Ranheim rotet bort tre poeng i andre omgang. (foto: Jørn Engberg)

To ganger var Melkersen på plass i første omgang. Først satte han inn straffespark før han like før pause doblet ledelsen etter flott forarbeid av Marklund.

Men Åsane skulle komme tilbake. De hadde funnet girspaken i løpet av pausen og skapte flere farligheter før de etter 60 minutter fikk sin redusering på et fantastisk langskudd.

Publikum på EXTRA Arena kjente at det lå et Åsane-mål til i lufta, for bortelaget fortsatte å trykke Ranheim lengre tilbake på banen. Drøye ti minutter før slutt skjedde det som måtte skje; Åsane spilte av Ranheims første pressledd før de slo en diagonal inn i bakrom mot innbytter Herrem som hadde løpt seg fri. Han sendte ballen forbi Lenes og i mål.

Ranheim løftet seg noe etter scoringen og forsøkte å skape nok til å ta ledelsen igjen, men det ble med forsøkene.

Dermed ebbet det ut med 2-2 på EXTRA Arena. I det som var siste hjemmekamp med koronarestriksjoner. Lørdag 02. oktober feirer vi gjenåpning av Norge og norske fotballstadioner med å tilby billetter til 50,- pr stykk. Billett skaffes her!