Lenes til 2023

Den talentfulle sisteskansen blir med videre til 2023

Annonse:

Magnus Lenes har satt sin signatur på en kontrakt som strekker seg til 2023. Lenes har vært i Ranheim siden overgangen fra Strindheim tilbake til vinteren 2017. Han har vært fast inventar av keeperteamet siden ankomsten, og var med på opprykket som en solid reservemålvakt bak Even Barli. 

- Først og fremst føler jeg meg priviligert. Jeg får komme hit hver dag sammen med mine beste venner og gjøre det som er artigst, spille fotball. Det å ha en ny kontrakt er på plass sikrer jeg kan fortsette å være i Ranheim de neste årene, det gjør meg både stolt og motivert til å skape sportslige resultater både for meg selv og for klubben, sier Magnus Lenes om å forlenge med klubben. 

Og legger:

- 2020 var en lovende sesong for min del, og nå handler det om å utvikle seg videre og stabileres seg på et høyt nivå de neste årene. Vi har fått på plass et fint keeperteam, jeg har jobbet i flere år med Arne Cato og er meget fornøyd med det, i tillegg kjenner jeg Erland godt fra ungdomsfotballen i Strindheim, og jeg er sikker på vi som team kommer til å utvikle oss videre sammen. Til slutt så må jeg få takke Even for måten han har hjulpet meg på siden kom til Ranheim, han har en stor del av æren for utviklingen jeg har hatt de siste årene.

For første gang skal Lenes dannet et keeperteam med noen andre enn Barli, etter ankomsten til Erland Tangvik. Gutten fra Strindheim har alltid pustet Even Barli i nakken de foregående sesongene, og forrige sesong gjorde han sin definitive éntre på EXTRA Arena.

Han fikk stå 10 kamper i OBOS-ligaen, og viste ved flere anledninger sitt prov på ferdigheter. Lenes har vært regnet som en av de mest talentfulle keeperene i Trøndelag, og at han blir med videre for to nye år er en fantastisk nyhet!

Keepertrener Arne Cato Gellein gir noen fine godord om keeperkjempens framtid i Ranheim.

- Han er en keeper som har framtida foran seg med et voldsomt potesialet. Det finnes knapt en keeper som trener så mye som han gjør. Det blir en spennende sesong å følge utviklingen hans, vi skal også legge til han får en god utfordring med nyervervelsen Erland Tangvik på keeperplassen, og det er bra for utviklingen hans!

Annonse fra Obos-ligaen: