Lykkedag for gatelaget

Fikk nytt draktsett fra Coop Midt-Norge. I tillegg kommer en tidligere storscorer inn i støtteapparatet.

Annonse:

Coop har hvert år en draktkampanje, der klubber og lag kan søke om ekstra draktsett. Ranheim Gatelag er et av lagene som Coop ønsker å gi et draktsett til. Denne uka fikk laget overraskende besøk av Sponsoransvarlig i Coop Midt-Norge, Ann Mari Bade, som hadde med seg bortedrakter i gave. Helhvit draktsett som kan benyttes ved draktlikhet og Ranheim ikke kan spille i sine blå drakter.

Dette ble tatt svært godt tatt imot og vi retter en stor takk til Coop for at gatelaget fikk denne gaven.

Torsdag 5. mai spiller gatelaget kamp mot Rosenborg Gatelag på EXTRA Arena. Vi håper så mange som mulig tar turen til fjæra for å se byderbyet. Kampen har avspark kl 12:30.

Fremover vil også Robert Stene være en del av støtteapparatet til gatelaget og delta på tirsdagstreningene. Robert er tidenes toppscorer i OBOS-ligaen, har gledet mang et Ranheim-hjerte med sine scoringer og ønsker å bidra med seg selv og sine sterke sider i Ranheim. Med den gode keeperen på gatelaget blir det nok ekstra viktig å få inn Robert til å lære bort avslutningsferdigheter som kan få ballen forbi keeperen på trening😊

Robert vil også være ansvarlig for å holde kontakten med tidligere Ranheim-spillere med mål om å skape et nærere forhold til klubben blant disse, blant annet gjennom å invitere til kamp. Til kampen mot Stabæk inviteres tidligere spillere til mat før kamp. Robert vil også bidra med å følge kamper og spillere i 3.divisjon og bygge tettere relasjoner til disse.

Skrevet av: Frank Lidahl

Annonse fra Obos-ligaen: