- Må bli dyktigere til å skape målsjanser

Kåre før morgendagens kamp mot Åsane. ( Arkivfoto: Jørn Engberg)

Annonse:

Det var en fornøyd trener vi tok en prat med dagen før Åsane kommer på besøk på EKSTRA Arena. Kun tre dager etter onsdagens 0-0 kamp borte mot Hødd. Vi beklager at det ble sagt søndag i intervjuet.

Se hele videointervjuet nederst i saken.

Kåre er fornøyd med et poeng i Ulsteinvik, og at laget fikk god læring i å spille mot etablert forsvar i nesten 90 minutter, uten å skape noen muligheter for kontring imot.

- De skapte ikke det helt store, det var mest på lange innkast de var litt farlige, sier kåre, før han legger til at Ranheim heller ikke klarte å skape det helt store av målsjanser. Så det må vi bli flinkere på, og jobbe mer med, sier treneren.

Samtidig som han legger til at Hødd er et godt kontringslag, når kontringene sitter. Det så vi jo blant annet da de slo Kongsvinger 3-0, da hadde de to gode kontringer. Så de er et bra hjemmelag, og Kåre tror det er flere lag som vil få problemer borte mot Hødd.

I morgen er det din gamle arbeidsgiver Åsane som kommer på besøk her på EKSTRA Arena, hva tenker du om det da?

- Nei det blir et gledelig gjensyn sier Kåre og smiler. Det er en fin gjeng, og et godt fotball lag, som har fått dårlig betalt hittil. Burde fortjent å slått Mjøndalen borte, og burde fått poeng borte mot Raufoss. Så som sagt er det et godt lag som kommer. Et lag som er vanskelig å slå. Men jeg tror at det kommer til å bli en fin kamp.Så får vi håpe at vi er gode nok til å slå de, avslutter Kåre 

Neste kamp kommer allerede på lørdag når Åsane tar turen til EXTRA Arena. Billetter til kampen kjøper du her


Annonse fra Obos-ligaen: