- Må ta frem det beste

Hugo Pereira er fornøyd med jobben som har lagt ned inn mot Stabæk mandag, og har troen på en god prestasjon-.

Annonse:

Nesten to uker er gått siden Ranheim reiste hjem fra Jæren med tre poeng i bagasjen. Hugo Pereira og resten av støtteapparatet har sammen med spillerne brukt den lille pausen godt til å forberede til mandagens hjemmekamp mot Stabæk.

- Stemningen i gruppa er god. Seieren mot Bryne var viktig for å jobbe videre i disse to ukene. I tillegg har vi fått tilbake flere fra skader. Vi har hatt en god balanse mellom treningsøkter og fridager, sier Pereira som sitter igjen med en tro på en god prestasjon mandag.

Stabæk står med likt antall poeng som Ranheim før den kommende runden. I forrige runde ble det tap for ligaleder Sandnes Ulf. 

- Det er en tøff OBOS-liga i år med større og bedre motstandere enn i fjor, men også fordi vi møter ulike utfordringer i hver kamp. Vi må ha ulik tilnærming til kampene, men samtidig være tro mot eget spill og våre styrker, noe jeg tror vi skal klare på mandag, sier han.

For første gang siden runde 16 og 17 i fjor står Ranheim med to seiere på rad. Etter tapet i seriepremieren, har det blitt en uavgjort og to seire for trønderne. 

- Selvsagt er alltid resultatene viktig i fotball, men for oss er måten vi får resultatene viktigere. Vi gjorde det vi måtte gjøre mot Bryne, og vi følger vi ble belønnet. Vi scorte målene fordi vi fortjente det, og vi ønsker å bruke den energien til å gi oss en god prestasjon mandag, sier Pereira. 

- Vi utvikler oss som lag, og de siste kampene har hjulpet oss til akkurat det. Vi gjør flere kollektive avgjørelser og vi som lag har vokst i de avgjørelsene; enten om vi skal forsvare oss eller presse høyt. Hvis vi skal matche Stabæk må vi ta frem det beste fra alle kampene så langt og sette sammen bitene i hele kampen slik at vi kan gjøre en god prestasjon, avslutter han.

 

Annonse fra Obos-ligaen: