Maalen blir fast ansatt

Underskrev ny arbeidsavtale i dag.

Annonse:

Ranheim og Svein Maalen er enige om en ny arbeidsavtale som gjør Maalen fast ansatt som Hovedtrener i Ranheim. Svein har til nå hatt en tidsbegrenset trenerkontrakt med varighet til 31.12.20. Denne er altså nå erstattet med en ordinær arbeidsavtale.

- For oss er det logisk å gjør det på denne måten. Svein har vært og er en av de mest sentrale personene i utviklingen av klubben Ranheim. Med en ordinær arbeidsavtale ønsker vi som klubb å forsterke akkurat dette og sender et tydelig signal til Svein om tillit og trygghet. Med en tidsbegrenset trenerkontrakt er det ofte mye spekulasjoner, unødvendig støt og energilekkasjer det siste året med tanke på snakk om ny kontrakt. Vi mener det er fornuftig å rydde unna mest mulig støy og gi enda bedre rammebetingelser for Svein til å prestere enda bedre som leder for laget og teamet rundt, sier Daglig leder Frank Lidahl.

Svein ser på fast ansettelse som en naturlig utvikling av arbeidsforholdet.

- Vi har diskutert oss fram til dette over tid og funnet ut at dette er en god løsning for både klubben og meg. Jeg ser på det som en tillitserklæring og mener samtidig at dette vil gjøre det enda enklere å holde fokus på det vi skal holde på med hver dag. Vi unngår spekulasjoner og mulig støy når en kontrakt er inne i sitt siste år, for eksempel. Jeg har vært mange år i Ranheim allerede og kan se for meg å være med og lede utviklingen av Ranheim i mange år fremover. Jeg er ung som trener og med en slik ansettelse forteller vi hverandre at vi virkelig er på samme lag og står sammen på veien mot å bygge et sterkest mulig Ranheim, sier Maalen.

Annonse fra Obos-ligaen: