Mads forlenger!

En legende fortsetter i ytterligere et år!

Annonse:

Den mangeårige kapteinen tar ytterligere et år i blått. Mads som har en stor familie, nylig bygget og flyttet inn i nytt hus, og har hatt full jobb ved siden fotballen, har nå bestemt seg.

Klubben og Mads har funnet en løsning der midtbanekjempen skal få 100% fokus på fotballen, og legger fulltidsjobben i BDO ved side for en periode. 

- Vi er utrolig glade for en ekte klubblegende blir med oss videre, Mads har stor erfaring fra toppfotballen, og en viktig kompetanse å videreføre i en ung fin spillergruppe, sier hovedtrener Svein Maalen om signeringen med Mads.

Mads spilte 28 kamper i 2020, og tegnet seg på scoringslisten hele 10 ganger, og tre målgivende pasninger.

Nye drømmer

I 2018 sa Mads nei til å spille fast på Lerkendal med bror Tore, drømmen var da å spille i Eliteserien i fjæra med Ranheim.

- Drømmen er å komme tilbake der klubben hører hjemme, da vil jeg være med å bidra på at klubben kjemper om opprykk til Eliteserien igjen, sier Mads om forlengelsen.

Og legger til:

- Jeg har jo vært her i nesten 10 år, har jo blitt utrolig glad i klubben, og vil gjerne avslutte en innholdsrik karriere på en god måte foran alle som er glad i klubben. Det er en fin spillergruppe, mange flotte engasjerte folk i og rundt klubben, da er det litt lettere å si ja til et nytt år i fjæra.

Vi i Ranheim er utrolig glade for Mads velger å ikke legge skoene på hylla riktig enda. Vi gleder oss til fortsettelsen

Annonse fra Obos-ligaen: