Magnus Høiseth klar for Ranheim

18-åringen fra Orkla er nå Ranheimspiller

Annonse:

Unggutten har allerede fått mange kamper med seniorfotball i beina. Siden 2017 og frem til i høst har kantspilleren spilt 53 kamper og scoret 26 mål for Orkla.

Det å ta steget opp fra 3.divisjon til toppfotball med Ranheim er et stort steg, noe Maalen poengterer med å være tålmodig.

- Våre forventninger er at han skal gå stigen og lær av de andre. Samtidig skal han by på seg selv med sin spisskompetanse, han er tross alt svært god én mot én med sin gjennombruddshissighet. Det er et stort steg å gå fra 3.div til toppfotball i Ranheim, mulighetene kommer, men han må være tålmodig, sier Svein om unggutten.

Magnus er en ekte Orkla-gutt. Han har trent med Ranheim over jevnlig over tid, nå passet overgangen. Vi ønsker å gi en stor takk til Orkla som bruker tiden ti å legge til rette for god utviklingskultur i klubben og i området.

- Vi har over flere år hatt et godt samarbeid med Orkla. Dette er nok et eksempel på det gode samarbeidet mellom oss, sier sportslig adminstrativ leder Ivar A. Sandvik

Annonse fra Obos-ligaen: