Magnus Lenes klar for 3 år i blått

Den neste trønderske toppkeeperen?

Annonse:

Magnus Lenes kom til Ranheim fra Strindheim foran årets sesong og ble en del av keeperteamet. 21-åringen har vært på amatørkontrakt og gjennom sesongen gitt klare svar på hva vi kan forvente av ham de kommende årene.

Vi er sikre på at Magnus har det som kreves for å bli den neste trønderske toppkeeperen. 

- Treneteamet er meget oppløftet over utviklingen til Magnus. Når han nå skriver en kontrakt på 3 år med Ranheim så er det med en felles visjon om at han i løpet av denne perioden skal vokse fram som den neste keeperen til Ranheim, kommenterer Frank Lidahl.

Magnus har spilt i Strindheim 'hele livet' og er nok en spiller som går den alternative veien til toppfotballen. Lidahl skryter av dialogen med Strindheim i forbindelse med overgangen.

- Jeg synes alle samtaler og dialoger med klubbene i trøndersk fotball er av svært god kvalitet nå. Strindheim skal være stolte over at de har lagt til rette for så god utvikling for Magnus i mange år, nå har de vært opptatt av hvordan han kan ta det neste steget inn i toppfotballen. Det er alltid verdifullt når vi spiller på samme lag og klarer å finne en gjensidig respekt og verdi. Vi i Ranheim er avhengige av et nært og godt forhold til alle i trøndersk fotball, det er sammen vi realiserer drømmer, sier Lidahl.

Vi ønsker Magnus velkommen ombord de tre neste årene!

Annonse fra Obos-ligaen: