Målshow mot Strømmen

Mehnert med hattrick i kveldens kamp.

Det ble rolig åpning på kampen med få målsjanser. Strømmen lå kompakte bakover og satset på kontringer, mens Ranheim slet med å få ballen frem til spissene foran mål.

Det ville Marcus Mehnert gjøre noe med. Han mottok ballen på høyrekanten og dro seg innover. Spissen slo knallhardt inn foran mål og en uheldig Strømmen-kaptein satte ballen i eget mål.

1-0 stod seg til pause.

Der det var lenge mellom sjansene i den første omgangen, skulle andre omgang eksplodere. Mehnert skapte to gode sjanser for seg selv fra sin høyrekant, men ballen gikk utenfor mål ved begge anledninger.

Etter 57 minutter slo Jakob Tromsdal i bakrom til Elias Melkersen som lekkert dempet ballen og bøyde den forbi keeper. 2-0.

Og ikke mange minuttene etter kom Ranheim med et innøvd cornertrekk. Tønne slo lavt ut på straffefeltet hvor Marcus Mehnert kom løpende og bredsidet ballen i mål til 3-0.

Strømmen fikk redusert på hjørnespark.

Ti minutter før slutt var Mehnert frempå igjen og tvang frem et ballmist fra Strømmen-forsvaret. Spissen gjorde ingen feil alene med keeper og 4-1.

Strømmen slo deretter tilbake igjen. Nok en gang etter hjørnespark.

Mehnert var allikevel ikke ferdig for dagen. Han vant ballen fra innbytter Valberg og var iskald fra skrått hold. Dermed Mehnerts første hattrick som Ranheim-spiller og matchballen ble med hjem.