Marcus Mehnert til Strømsgodset

Ranheim og Godset er enige om overgang på Marcus Mehnert.

Annonse:

I ettermiddag er klart spissen har har signert for Eliteserieklubben Strømsgodset. Spissen kom til Ranheim foran 2021-sesongen, og sitter igjen med 58 seriekamper, 6 cupkamper og 29 mål for Ranheim.

Se hva Marcus sier om overgangen nederst i saken

Ranheim gleder seg til å følge Marcus videre i den mørkeblå drakta fra Drammen med det grunnlaget han har fra de to årene i Ranheim.

- Vi takker Strømsgodset for gode diskusjoner og dialog i forbindelse med overgangen, og selvfølgelig Marcus for innsatsen i Ranheim. Han får toppkarakter for innstilling og gjennomføring hos oss, en profesjonell spiller som har glidd godt inn i gruppa vår, sier sportslig ansvarlig Tarjei Smågesjø.

Planen mellom Ranheim og Marcus etter han signerte for oss i 2021 var å hjelpe han videre i karrieren. Noe både klubb og spiller er fornøyde med å ha fått til.

- Det er med veldig blandede følelser jeg forlater Ranheim, det er veldig trist og forlate en så fin klubb og gjeng som Ranheim er. Etter i sommer da det var bud, ønsket jeg å bli værende for å se om vi fikk til et opprykk med klubben, og ble derfor værende. Nå føler jeg det er riktig tidspunkt både for min og Ranheim sin del, så jeg får lagt igjen litt klubben også, forteller Marcus Mehnert om å forlate Ranheim.

Vi ønsker Marcus masse lykke til Strømsgodset og videre i karrieren.

Annonse fra Obos-ligaen: