Mikke sørget for bortepoeng

Elverum ledet i 86 minutter, men så dukket toppscoreren opp

Annonse:

det tok ikke mange minuttene før Elverum, som hadde åpnet kampen med et høyt press, fikk sjansen de trengte.

På kontring får de tredd ballen på venstre side bak et Ranheimforsvar som ikke hang med på tempoet. Alene med Barli gjorde angriperen ingen feil og sendte hjemmelaget i føringen. 

Herfra og ut skulle det meste dreie seg om Ranheim. Bortelaget fikk holde mye i ballen, og Elverum sendte samtlige spillere i forsvar. Elverum stod uten seier før denne kampen og gjorde det de kunne for å klore til seg sin første seier for sesongen. 

Mye ballinnehav til tross, Ranheim skapte lite i første omgang. Det nærmeste de kom var på et frispark fra Kvande mot bakre stolpe. Der kom kaptein Eggen Rismark flyvende, men ballen traff aldri stopperens hode og snek seg centimetre utenfor mål. 

I andre omgang skrudde Ranheim opp tempo noen hakk. Elverum gjorde sitt for å få lengre stopp i spillet og roe ned tempoet i kampen. 

Omgangen var bare seks minutter gammel da hele stadion trodde Ranheim skulle utligne. En god Gjertsen kom fri fra sin venstrekant og endte alene med keeper. Fra kort hold får keeper gjort en god beinparade og ballen ut til corner. 

Ranheim fortsatte å trykke og både Reginiussen, Karlsen og Løkberg fikk skapt kvalifiserte målsjanser, men uttellingen var fraværende. 

Hjemmelaget forsøkte å straffe Ranheims høye press med lange baller i bakrom, og kom med det til to store målsjanser, men klarte ikke å øke ledelsen. 

På overtid tok Gjertsen ned ballen og legger til rette for skudd, men ble felt og dommer pekte på straffemerket. Frem skrittet Michael Karlsen og satte ballen kontant i mål. 

Dermed er vi fremdeles ubeseiret i årets serie og tar med oss ett poeng hjem til Trondheim. 

Annonse fra Obos-ligaen: