Molde neste motstander

Endelig er det klart for storkamp i fjæra! 

Annonse:

Forrige gang vi møtte Molde i år slo de oss 2-0, dette var borte på Aker Stadion. Når de nå gjester EXTRA Arena er vi selvfølgelig veldig revansjelystne og håper at deres siste bortekamp mot Aris Thessaloniki kan være til en fordel for oss.

Molde kommer rett fra en tøff bortekamp i Hellas der de tok seg videre til playoff, veldig sterkt av Molde - vi gratulerer så mye! 

I 2018 sesongen vant vi begge kampene mot dem, så vi vet at det er mulig å slå de. På Aker vant vi 3-2, da scoret Karlsen, Helmersen og Tønne. Her på Ranheim scoret Reginiussen, Riksvold og Karlsen.

Selv om vi har tapt en del kamper på hjemmebane i år så går vi inn for at dette skal snu nå. 

Med god støtte fra våre fantastiske supportere og en spillertropp som garantert vil sette Molde på plass håper vi at dette kan bli en spennende kveld!

Det er også mye som skjer i fjæra før kampstart denne søndagen. Vi får besøk av Fanzone + og Isak Heim, du kan lese mer om hva som skjer her.

Værgudene ser også ut til å være med oss denne dagen, det er meldt sol og 19 grader og vi håper at alle tar turen for å heie frem guttene våre! 

Kampen vises på Eurosport Pluss men det beste er jo å se den live på EXTRA Arena. Billetter til kampen får du kjøpt her.

Annonse fra Obos-ligaen: