Mottatt støtte fra "Sofakampen"

Mandag kveld mottok klubben støtte til sitt Keeperprosjekt som del av årets sofakamp, der fokuset er å få flest mulig ut i aktivitet.

Annonse:

Vår generalpartner SpareBank 1 SMN, har og tar et svært bredt, aktivt og viktig samfunnsansvar. I år blant annet gjennom prosjektet «Sofakampen». Les mer her.

Keeperrollen kjenner vi i fotballen som utfordrende å rekruttere til, men gjennom målrettede tiltak, med økt anerkjennelse, utvikling, kompetanse og tilrettelegging, ønsker klubben å sørge for tydelige forventninger til fellesskap for å styrke fokuset på denne rollen.

De første tiltakene er «Keepertorsdag» og «Keeperskole Eliteserien», som introduseres i 2019. Over tid måles vi på at dette skal gi gode opplevelser i keeperrollen for store og små, slik at vi ser resultater i form av bedret rekruttering i og rundt rollen.

Banksjefen selv, Hilde Sem Lykke, delte ut beviset på aktivitetsstøtten, her mottatt av Utviklingsleder Frank Robert Saltvik. Vi takker vår generalpartner for ytterligere mulighet til utvikling.

Annonse fra Obos-ligaen: