- Når jeg er ferdig, skal jeg ned å sette noen rekorder

Ivar Sollie Rønning med imponerende scoringsstatistikk etter dagens scoring mot Sarpsborg 08.

Annonse:

Med sitt hodestøt like før pause sendte Ivar Sollie Rønning Ranheim i ledelsen mot Sarpsborg, og noterte seg dermed for sin første eliteseriescoring for trønderne. 

- Det føles ekstremt deilig. Jeg hadde noen muligheter til å score sist, men i dag satt den. Perfekt timing å få den rett før pause, så det var helt nydelig, sier Rønning på bussen etter kampen. 

- Jeg husker ikke helt hva som skjedde i forkant, men det endte opp med at Tønne fikk ballen på venstresiden. Vi hadde snakket om det før kampen at det ville bli rom på bakerste og da var det bare å lure seg inn bak og Tønne traff på centimeteren, sier målscoreren om sin nettkjenning. 


Med sin aller første eliteseriescoring har Sollie Rønning spilt og scoret i de seks øverste divisjonene i norsk fotball. Fra Levangers andrelag i 5. Og 4. divisjon, Ranheims andrelag i 3. divisjon, HamKam og Levanger i 2. divisjon, HamKam i OBOS-ligaen. Og i dag kunne levangsbyggen legge til eliteseriescoring på lista. 

- Jeg leste på Twitter at jeg hadde scoret i de seks øverste divisjonene. Så etter jeg er ferdig i Ranheim skal jeg nedover i divisjonene og sette noen rekorder, sier han med et smil før han kjapt legger til at det er en god del år igjen til han er ferdig med eliteseriespill enda. Heldigvis. 

Annonse fra Obos-ligaen: