Nervepirrende målshow i fjæra!

To endringer ble gjort i startelleveren foran dagens kamp mot Grorud, da Dønnem og Heggem ble erstattet med Tromsdal og Williams. (arkivfoto)

Det skulle ikke ta lang tid før kampens første mål skulle komme. 8 minutter var spilt da Oscar Aga ble spilt igjennom på vår venstre side. Mot Lenes gjør unggutten ingen feil og chipper ballen over keeper, via tverrligger og i mål og dermed viste tavla 0-1. Etter scoringen dabbet kampen litt av, men etter 20 minutter skulle Lundal få en bra sjanse for Ranheim. Stopperen fikk ballen i beina feilvendt på 5 meter, men hælsparket traff midt på keeper.

Utligningen skulle komme bare 5 minutter etter Lundals sjanse. En kontring i kjent Ranheim-stil endte med innlegg fra Tønne. Ballen treffer perfekt på foten til Reginiussen som ikke har noen problemer med å ekspedere ballen i nota bak Grorud-keeperen. Utover i omgangen var det sjanser i begge endene, men Grorud skulle nok en gang ta ledelsen på Extra Arena i kveld. Hristov lurte offside-fella og satte inn 1-2 iskaldt alene med Magnus Lenes i det 33. minuttet. 10 minutter etter scoringen skulle Grorud nok en gang få ballen i mål. Mankovitz dro til fra drøyt 20 meter og ballen lurte seg inn bak Lenes. Dermed gikk lagene til pause med 1-3.

Den 2.omgangen skulle starte i samme tempo som den første. Etter flere halvsjanser for Ranheim, skulle ballen til slutt havne i Grorud-målet. Sollie Rønning fikk ballen inne i 16-meteren og la ballen tilbake i det lengste hjørnet. 2-3 på tavla etter 52 spilte minutter. Ranheim styrte det aller meste av spill etter målet uten at det ga uttelling, hvor Kvande var nær ved å heade inn en corner i det 70. minutt.

Utligningen kom kun 5 minutter etter Kvandes heading. Ranheim fikk frispark på kanten av 16-meteren og Tønne stilte seg opp. Ballen gikk i en bue over muren og i korthjørnet til venstre for keeper og 3-3 var et faktum med 15 minutter igjen å spille. Målet skulle vise seg å være en skikkelig vitamininnsprøytning for Ranheim som fikk flere store muligheter til å ta ledelsen.

I det 90. minutt ble Heggem felt inne i Groruds 16-meter og dommeren pekte på straffemerket. Der var Karlsen rolig som skjæra på tunet og fikk endelig satt inn ledermålet. Etter dette var det et sluttkjørt Grorud som jaktet utligning, men Mads Reginiussen ville det annerledes. Fra 16 meter måker han ballen i det nærmeste hjørnet og 5-3 var et faktum!

Flere mål ble det ikke i fjæra ikveld og dermed er fasiten full pott etter 2 spilte kamper av årets sesong!