Neste motstander: Kongsvinger

Ny kamp i OBOS-ligaen mandag (arkivfoto: Jørn Engberg)

Annonse:

Etter  å ha slått ut Ull/Kisa i cupens tredje runde på torsdag, venter Kongsvinger og Gjemselund stadion og allerede i morgen klokken 18.00.

Kongsvinger ligger før denne runden på en 12-plass i Obos ligaen, men kommer fra en sterk 0-1 seier mot Start på Sør Arena i forrige runde.

Kampen kan du følge på Eurosport sine kanaler.

Kongsvinger er et lag vi stort sett har møtt hvert år i Obos-ligaen. Bortsett fra i fjor, da Kongsvinger rykket ned i 2020, men brukte kun en sesong på å rykke opp igjen til Obos ligaen. Og tidligere oppgjør har stort sett vært jevne og tøffe oppgjør, som de fleste kampene i denne ligaen er.

Kongsvinger har mange gode fotballspillere. Men en sentral spiller og se opp for, er blant annet Adem Guven, som etter å hatt en litt tung vår, ble matchvinner sist kamp borte mot Start.

Noen av våre bortesupportere setter seg i bussen mandag morgen, mens fire andre har allerede startet på turen sørover. Lørdag satte Trond, Thomas og Bjørn seg på sykkelsetet og tok de første tråkkene på sin vei til Kongsvinger, med Kristoffer i følgebil. 

- Jeg synes det er et godt eksempel på hvordan folket i Ranheim legger innsats i det de gjør. Det er vi forberedt på å gjøre i kampen på mandag også. Det er et veldig godt initiativ fra Thomas, Trond og Bjørn. Det inspirerer meg som hovedtrener og vi heier på dem, sier Hugo Pereira om de syklende bortesupporterne.

Vi ser fram til en underholdende kamp i morgen

Annonse fra Obos-ligaen: