Neste motstander: Levanger

Sør mot nord. Det er klart for lokaloppgjør på EXTRA Arena.

Siden 2000 har det blitt spilt 17 obligatoriske kamper mellom Ranheim og Levanger - fordelt på to cupkamper og femten seriekamper. Første gang var i nettopp år 2000 da lagene var i samme avdeling av 2. divisjon. Både hjemme- og borteoppgjøret endte 1-1. Det skulle gå fem år før lagene igjen var i samme divisjon og møtte hverandre, foruten i 2002 da Ranheim slo Levanger 4-3 på Moan i cupen.

Ta ut billetter her

Ranheim slo Levanger i seriekamp var i serieåpninga 2007 på vår egen gressbane. Da ble det hele 7-2 til Ranheim hvor Geir Holthe stod for fire av målene.

I OBOS-oppgjøret på Moan i mai 2015 tok Ranheim en tidlig ledelse ved Robert Stene, men Levanger utlignet på corner i andre omgang ved Benjamin Stokke. Høstens oppgjør tok LFK ledelsen to ganger, men Ranheim snudde og vant til slutt 3-2.

I fjor var begge lag og deres supportere med på å lage god stemning på Moan, og det var de blå trønderne som kunne feire nasjonaldagen med de bredeste glisene. Levanger ledet til pause, men Ranheim tok fullstendig over i andre omgang og vant 2-1.

I det omvendte oppgjøret på EXTRA Arena vant Ranheim 3-1.

I begge kampene i 2016 tegnet Robert Stene seg på scoringslista. Før denne sesongen valgte spissen å bytte klubb, og prøve lykken for Nord-Trøndelags beste lag. Dermed var han mannen i front da Ranheim tok turen til Moan 16. mai i år, og skulle med det opp mot gamle lagkamerater i Kvande og Eggen Rismark.

Levanger tok en tidlig ledelse ved Kim Nyborg, men Ranheim kjempet godt utover i andre omgang og fikk sin scoring. Bent Sørmo var uheldig og sendte et Storflor-innlegg i eget mål og dermed poengdeling mellom lagene på fotballens festdag.

Siden sist

Etter oppgjøret mellom klubbene i den 8. serierunden, stormet Levanger frem og fikk med seg fire strake seiere mot blant andre og Åsane. I den fjerde kampen ble det målløst mot opprykksfavoritt Start, før det ble tap mot Tromsdalen.

Nå gikk det brått litt i motbakke for de røde og hvite, og gikk gjennom fem seirerunder uten seier. Seieren kom i runde 18 da Strømmen ble slått på bortebane. I midtukas runde endte det 1-1 hjemme på Moan mot Elverum. Bortelaget scoret på straffespark tidlig i kampen, men Robert Stene sikret ett poeng med sin straffescoring senere i kampen.