Neste motstander: Raufoss

Mandag 18.00 møter Ranheim laget som kom på 11-plass i fjorårets OBOS-liga

Annonse:

Mandag 18.00 møter Ranheim laget som kom på 11-plass i fjorårets OBOS-liga, på bortebane. Kampen kan du følge på Discovery+

Raufoss rykket opp til OBOS-ligaen i 2018, og har de siste tre sesongene etablert seg i ligaen. De spiller hjemmekampene sine på Nammo Stadion, og laget trenes av Christian Johnsen.

Raufoss er et ungt lag med flere trøndere i troppen, vi kjenner best til Filip Brattbakk som var på utlån i Ranheim i fjor fra Rosenborg. Brattbakk var også på utlån i Raufoss fra Rosenborg i 2020 sesongen. Han valgte før denne sesongen å reise tilbake til Raufoss på permanent basis når kontrakten med Rosenborg gikk ut.

Som Ranheim, tapte også Raufoss i seriepremieren, 2-0 borte mot Sogndal. Men laget kan vise til gode treningskamper i oppkjøringen, da de blant annet slo Rosenborg i deres generalprøve 3-0 på bortebane. Den 12.mars var det nære ved å avansere fra fjerde runde i cupen mot Strømsgodset, men eliteserielaget gikk videre til 5. runde etter straffesparkkonkurranse.

De siste oppgjørene mellom lagene endte i fjor med seier til Ranheim både på EXTRA Arena (4-2), og på Nammo Stadion (0-4). Mens året før endte med en Ranheimseier og en uavgjort.

Det som er sikkert er at begge lag ønsker å kapre sine første poeng for sesongen, og vi ser fram til et fartsfylt og spennende oppgjør.

Vi jakter gode prestasjoner som forhåpentligvis åpner poengkontoen vår for sesongen.

Annonse fra Obos-ligaen: