Neste motstander: Tromsdalen UIL

Et revansjelystent Ranheim tar i mot Tromsdalen på EXTRA Arena.

Annonse:

- Vi er veldig revansjesugne etter å ha tapt bortekampen mot de. Vi ledet 2-0 og hadde kontroll, men så slapp vi inn tre mål i andre omgang og ødela for oss selv, sier hovedtrener Svein Maalen. 

- Jeg mener at TUIL er årets overraskelseslag i OBOS-ligaen. Florø har selvsagt også bitt godt fra seg, men TUIL har kapret flere poeng enn mange hadde trodd så langt. Samtidig spiller de veldig fin fotball. De er et lag som er lett å undervurdere.

Også kaptein Eggen Rismark er revansjesugen før oppgjøret mot Tromsdalen. - Vi gjorde en meget dårlig andreomgang oppi der, og vi skal rette opp inntrykket fra den gangen, sier han. Stopperen mener søndagens kamp er viktig for Ranheim dersom de skal henge med i tetstriden. - Med seier befester vi muligheten for kvalik, noe som var målet vårt før sesongen starta, sier Rismark.

Tromsdalen har tidligere vært et lag som har hoppet mellom nivå to og tre i norsk fotball, men laget de nå har er veldig bra mener Maalen. - De har en undervurdert og meget dyktig trener i Gaute Helstrup.

- Vi skal selvsagt gi de ordentlig trøbbel her på EXTRA Arena. Jeg håper vi får like god støtte i denne kampen som borte mot Bodø/Glimt. Forza hjalp oss til poeng i den kampen, og gav en ekstra motivasjonsfaktor for spillerne på banen, sier Maalen.

Sikre deg billett til kampen her

Annonse fra Obos-ligaen: