NM: Tiller første hinder

Første runde i NM Cupen spilles mot Tiller i morgen (Arkivfoto).

Annonse:

Ranheim er begeistret over komme til en spennende kamp i Norgesmesterskapet NM Cupen mot Tiller. Kampen vil finne sted på Tiller sin hjemmebane, TOBB-Arena, onsdag 10.april kl. 18:00.

Tiller, en klubb med en stolt historie, konkurrerer for tiden i en 3.divisjon. Deres innsats og engasjement på banen er noe som må respekteres, og vi er forberedt på en utfordrende kamp.

Vertene åpnet sesongen i 3.divisjon mot Mosjøen i helga, da vant Tiller solid 3-0. På vår side har Ranheim IL vist styrke og karakter gjennom hele sesongen, og vi er fast bestemt på å ta med oss denne innstillingen til kampen mot Tiller.

Tidligere oppgjør mellom Ranheim og Tiller har vært intense. I NM Cupen i 2013 vant Ranheim 4-3 i en tett kamp, mens vi i 2002 slo Tiller 6-0 på hjemmebane. Tiller har imidlertid også vist seg å være sterke, som i 2002 da de vant 1-0 mot oss. Vår første treningskamp i år var mot Tiller, da vant vi 5-0.

Kjøp billetter til cupkampen her

Vi oppfordrer alle våre trofaste supportere og fotballentusiaster til å komme og støtte Ranheim IL i denne viktige kampen. La oss fylle TOBB-Arena med lidenskap og støtte for vårt lag. Sammen kan vi skape en atmosfære som inspirerer våre spillere til å gi alt på banen.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til TOBB-Arena, og vi ser frem til en spennende og fair kamp. Måtte den beste vinne, men vi håper selvfølgelig å ta oss videre til neste runde. Lykke til!

Kjøp billetter til cupkampen her
Annonse fra Obos-ligaen: