Ny keeper på plass

Ranheim henter Nicklas Frenderup fra Stjørdals-Blink (foto: Jørn Engberg).

Annonse:

Vi har komplettert keeperteamet med Nicklas Frenderup, som kommer fra Stjørdals-Blink. Dermed går vi inn i vårsesongen med tre keepere. Vi forsterker keeperteamet, samtidig som vi blir mindre sårbar for skader og karantener i både kamp og trening.

- Vi har fulgt Nicklas over lengre periode. Han er en keeper som har spilt på seg masse erfaring i Obosligaen, sier hovedtrener Svein Maalen om Ranheims siste tilskudd.

Med Erland Tangvik ute med langtidsskade og Johansson innhentet på korttidskontrakt, var det behov for å styrke keeperteamet i Ranheim. Samtidig er timingen god for Frenderup som hadde ett år igjen av kontrakten med Stjørdals-Blink.

Den danskfødte keeperen ønsket seg sterkt en overgang til Ranheim, og vi takker Stjørdals-Blink for var åpen for å la det skje.

- Jeg gleder meg utrolig mye og ser frem til å komme i gang, treffe lagkamerater og trenerstaben. Jeg har hatt en fin tid i Blink og utviklet meg mye, sier Frenderup rett etter han signerte kontrakt med Ranheim.

- Det er viktig å ha et godt keeperteam, og det er gode keepere på plass i Ranheim nå så jeg gleder meg til å komme inn i treningshverdagen med de og med Arne Cato som keepertrener, fortsetter Frenderup.

Nicklas Frenderup stod 25 av Blinks 30 seriekamper i fjor, samt kvalifiseringskampen mot Asker. Den danskfødte keeperen har tidligere spilt for Sandnes Ulf og Florø.

Annonse fra Obos-ligaen: