Ny kontrakt for Høiseth

Forlenger kontrakten med Ranheim.

Annonse:

Magnus Sandvik Høiseth har i dag signert ny kontrakt med Ranheim som strekker seg ut 2024-sesongen.

- Ranheim er en klubb i fin utvikling som blir mer og mer profesjonell. Vi spiller bra fotball og jeg trives veldig godt i klubben. Jeg føler jeg har utviklet meg mye siste året etter skaden i fjor, og jeg jakter selvsagt mer spilletid og målpoeng fremover, sier Høiseth.

Vingen, som fyller 21 om én måned, kom til Ranheim fra Orkla foran 2020-sesongen, har i løpet av de tre sesongene i Ranheim vært på to utlån til Nardo. I årets sesong har han fått ni innhopp i OBOS-ligaen så langt, og står i tillegg med to mål på to kamper i NM Cupen.

- Magnus er nå i sitt tredje år med oss, og har vært gjennom to utlån og fysisk utviklingsprogram i den perioden. Det viktigste var allikevel at han vil være her og ta opp konkurransen videre. En spiller med stort potensiale i avslutningsfasen i og rundt boksen, sier Tarjei Smågesjø, leder for prestasjonsutvikling i Ranheim.

- Han blir bedre for hver dag. Han har tatt steg i løpet av de siste månedene, både på og utenfor banen. Han har forstått hva som kreves for å utvikle gode vaner for å kunne prestere på sitt beste. Vi tror han har knekt en kode og at han vil blomstre i de neste årene. Vi kommer til å være her for å støtte han, så blir det opp til han hvor raskt han utvikler seg, sier Hugo Pereira. 

Annonse fra Obos-ligaen: