Ny midtstopper klar for Ranheim

Nikolai Skuseth kommer fra Molde

Annonse:

Den høyreiste midtstopperen på 197 på strømpelesten har signert en avtale på 2,5 år med Ranheim.

Skuseth har trent en del med A-laget til Molde, og vært med på noen treningskamper. Han var kaptein og spilte fast for Molde 2 i 3 divisjon før han valgte å komme til Ranheim.

Dette sier spilleren selv om overgangen.

- Jeg føler at det er en spennende mulighet for meg. Jeg følte at nå var tiden inne for å ta det neste steget i karrieren min, og da er Ranheim er en veldig fin klubb og gjøre det i. Jeg hørte at spillergruppen er veldig fin, og jeg føler meg allerede veldig godt mottatt, så det her blir bra det, sier han.

- Hvordan vil du betegne deg seg som spiller?

- Jeg vil si at jeg er en spillende stopper som liker å ha ballen i beina, og gjerne ta med meg ballen fra stopperplass og framover på banen og finne offensive spillere. Jeg har litt x-faktor i at jeg også kan slå lange gode crossere. I tillegg til at jeg har høyden med meg, og kan forhåpentligvis være god både på defensiv og offensiv corner.

Skuseth sier at siden hans første økt med klubben var i dag, har han ikke rukket å tenke på om det blir startplass mot Mjøndalen på søndag, men om han får spille tar han det som en bonus.

- Jeg er ihvertfall klar for å gjøre alt for laget om jeg spilletid allerede søndag, avslutter Skuseth

 

Annonse fra Obos-ligaen: