Ny rekruttspiller flyttet opp i A-stallen

Namsosgutten har vist god utvikling og er klar for nye utfordringer.

Annonse:

Ruben er en teknisk dyktig og kreativ spiller, som kan bekle både indreløper og kant! Han har en styrke en mot en offensivt som vi håper å få se mer til i årene framover!

- Det er spennende gutt, som har vist bra utvikling siden han kom til Ranheim. Nå mener vi det er riktig for gutten å ta steget opp i A-stallen for å utvikle seg videre som fotballspiller, forteller Svein Maalen om Ruben Alte.

Ruben har tatt store steg siden han kom til Ranheim og har i likhet med de andre i dagens rekruttgruppe riktige holdninger og forståelse av hva som kreves for å lykkes!

Vi i Ranheim synes det er morsomt, å nok en gang, få gi en trøndersk spiller med bakgrunn fra egen klubb muligheten!

- Tidligere har vi sett til Rosenborg og Salmarakademiet når vi har løftet spillere fra trøndersk fotball inn i A-stallen. Etter å ha flyttet opp to spillere fra egen rekruttstall siste halvår viser det hvor god kvalitet det er i treningshverdagen på rekruttavdelingen vår, legger Maalen til.

Det skal også nevnes, at jobben som har blitt gjort spesielt i Namsos IL, men også Bangsund i barneårene og et lite opphold i Steinkjer FK har vært strålende for å hjelpe Ruben dit han har kommet i dag. 

At Ruben nå løftes opp i A-troppen forsterker også bildet av at det gjøres et meget godt arbeid under A-laget i Ranheim IL. 

Annonse fra Obos-ligaen: