Ny rekruttspiller tar steget opp

Bartel signerer proffkontrakt med Ranheim.

Annonse:

Ranheim har i dag signert kontrakt med Adrian Bartel. Han tar dermed steget opp og blir fullverdig medlem av Ranheims a-stall. 

Bartel spilte sin første kamp i den blå trøya i 2018 for vårt G16-lag. Tidligere har han spilt barne- og ungdomsfotball for Heimdal FK. Ranheim ønsker å takke Heimdal for samarbeidet i forbindelse med Adrians første proffkontrakt.

- Adrian har et mindset som vi elsker å se i våre yngre spillere. Han tar hver treningsøkt og hver kamp som det er hans siste og er ivrig på å lære. Vi er glade for at han har valgt å signere med oss. Det betyr at han tror på oss, like mye som vi tror på han, sier hovedtrener Hugo Pereira. 

- Jeg har hatt en veldig lærerik og flott tid i både G16 og sist men ikke minst i Rekrutt her i Ranheim. Dyktige folk rundt meg og gode medspillere har betydd mye fram mot dette. Nå skal jeg prøve å bevise for meg selv og alle som har bidratt rundt meg, at jeg kan fortsette å være tålmodig og jobbe hardt for videre utvikling, samtidig som jeg bidrar etter beste evne for helheten i laget, sier Adrian Bartel.

Adrian Bartel har signert kontrakt ut 2023.

Annonse fra Obos-ligaen: