Ny seier til Ranheim 2

Ranheim 2 fortsetter å imponere i Norsk Tipping-ligaen.

Annonse:

Ranheim 2 har fått en drømmestart på årets sesong i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5 og når Nybergsund Trysil kom på besøk til Extra Arena lørdag ettermiddag kom den femte seieren i det femte forsøket. 

Det betyr full pott og tabelltopp med 15 poeng av 15 mulige så langt. Erlend Sørhøy ga et for dagen ungt Ranheim-lag ledelsen 1-0 like før halvtimen var passert før Konrad Ven Hansen doblet ledelsen med 20 minutter igjen å spille av kampen. Flere mål fikk vi ikke. 

Ranheim 2 leder nå tabellen tre poeng foran Gjøvik-Lyn. Neste kamp for Ranheim 2 sin del spilles søndag 19.mai. Da venter Kolstad på bortebane. Neste hjemmekamp spilles lørdag 25.mai mot Gjøvik-Lyn.

Husk at det er gratis inngang på våre toerkamper og samtidig en ypperlig anledning til å se en spennende miks av våre unggutter og etablerte A-lagsspillere som ikke starter våre kamper i Eliteserien. 

Ny kamp for Ranheim i morgen. Denne gang i nettopp Eliteserien. Vålerenga gjester arenaen. Velkommen til flott maifotball. Billetter til kampen skaffer du her.

Øvrige resultater lørdag: 

Steinkjer - Orkla   1-1

Tiller - Gjøvik-Lyn   0-1

Strindheim - Melhus   0-1

Erlend Sørhøy er forøvrig toppscorer i avdelingen med sine seks scoringer så langt i sesongen. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: