Ny Toppspillerutvikler ansatt

Klubben bekrefter at rollen som Toppspillerutvikler er besatt.

Annonse:

Det er 33-årige Jonas Lian Hansen fra Namsos som erstatter Martin Sørensen i rollen. Det er store sko som skal fylles, men vi er meget komfortable med at Jonas vil fylle de på en fortreffelig måte for klubbens toppspillerutvikling.

Jonas har i mange år vært Spillerutvikler i Molde FK sitt Aker-Akademi, samt kombinert det med flere år innen videoanalyse for Molde FK sitt A-lag, herunder gjennom fire ulike hovedtrenere. Jonas, som er UEFA A-lisensiert, valgte etter årene i Molde å flytte hjem til Namsos. I Namsos IL Fotball ble han Hovedtrener A, G19-trener, Trenerveileder, samt Daglig leder en periode. Jonas har vært kursholder i Grasrottrenerkursene i Namsos 2018, og er også Veileder for fotballkretsen på UEFA B-lisens.

Klubben har valgt å ansette Jonas med bakgrunn i hans LIDENSKAP og genuine forståelse, kunnskap og fokus på spillerens UTVIKLING, samt hans klare syn og erfaring på hvordan kultur trumfer alt i en klubbutviklingskontekst for å fremme et solid FELLESSKAP.

Ansettelsen av Jonas har en tydelig profil av langsiktighet, der økt kvalitet gjennom kontinuitet er hovedmålet. Klubben vil fremheve at Namsos IL er raus i forbindelse med denne overgangen, og at våre to klubber inngår en formell samhandlingsavtale parallelt med denne ansettelsen.

Jonas vil med umiddelbar virkning starte opp i jobben som Toppspillerutvikler når avtalt ferieavvikling er endt. Vi ønsker Jonas hjertelig velkommen til Ranheim!

Annonse fra Obos-ligaen: