Nye ansikter i 2024

Kåre presenterte tre nye roller.

Annonse:

Det ble i dag arrangert pressekonferanse på Extra Arena, der nye ansikter i det sportslige teamet i 2024 ble presentert. Christian Eggen Rismark blir assistenttrener. Pål Andre Helland blir toppspillerutvikler og skal jobbe med individuell oppfølging av den yngste delen av A-troppen, samtidig som han får en rolle inn mot utvikling av spillere i U19-troppen på akademiet. Michael Karlsen blir sportskoordinator, med særlig ansvar for scouting og spillerlogistikk.

Vi har veldig tro på at dette blir komplementære mennesker og roller inn i det sportslige teamet i 2024.

- For meg blir dette veldig bra. Jeg får med meg tre karer som sparker meg i ræva og som fyller på med energi. Dette er unge karer med masse energi og entusiasme som brenner for å bidra til å utvikle Ranheim. Jeg er veldig optimistisk og sikker på at dette blir veldig bra, videre sier Kåre Ingebrigtsen.

Daglig leder Frank Lidahl peker på en generasjon som er veldig opptatt av fotball og som nå får muligheten til å ta scenen og sette stempel på utviklingen fremover.

- Som klubb skal vi ikke bare gi den neste muligheten på banen, det samme gjelder på utsiden av banen. Som vanlig er det mixen mellom ungdommelighet og mesterlærere vi som klubb søker. Jeg fikk selv min mulighet som daglig leder i toppfotballen her i Ranheim. Nå er det tre nye som får muligheten i det sportslige teamet. De tilhører en generasjon, +/- 90’ish, som jeg mener skiller seg ut. De spiser, svelger og driter fotball døgnet rundt og har mye spennende å bringe til torgs. Så skal dette selvsagt sys sammen av Kåre som øverste leder for sport A-lag.

Vi ønsker alle tre velkommen inn i nye roller i Ranheim!

Annonse fra Obos-ligaen: