Offisielt! Ny midtbanespiller på plass

Magnus Stamnestrø er klar for 2,5 år.

Annonse:

- Den kjennes veldig bra ut, gleder meg til å komme i gang med guttene, kjenner de aller fleste fra før. Nå kan jeg få tilbake gleden med fotballen og ta en del i kameratskapet, svarer Magnus på spørsmål om å signere for klubben.

26-åringen fra Kyrksæterøra kommer fra Rosenborg, hvor han har vært siden 2015. Magnus har flust av Eliteserieerfaring, og han har tidligere spilt for Sogndal, Molde, Kristiansund og nevnte Rosenborg BK. Han debuterte allerede tilbake i 2010 for Molde FK i Eliteserien, 18 år gammel. Siden da har han spilt over 50 Eliteseriekamper.

- Det bli veldig artig! Vi ligger veldig bra til og det har gått over all forventning. Så nå handler det om å trene godt fremover og holde trøkket oppe, så kommer det til å bli veldig artig, legger midtbanespilleren til.

(saken fortsetter etter videoen)


The Double-vinner

Den gangen ble det lite spilletid for den da unge trønderen, som reiste en tur til Sogndal, hvor målpoengene begynte å komme. Han reiste videre til Kristiansund, hvor han fortsatte å bidra med målpoeng og spilte fast i OBOS. I 2015 ble han hentet til Rosenborg, og var med på å vinne det double i 2015 og 2016. 

2017-sesongen ble dessverre en skuffelse, hvor han slet med skader og fikk ingen kamper for seniorlaget. Nå er han på full fart tilbake i form, og kan bli en nøkkelsignering for vi blå i Ranheimsfjæra.

Lokal tilhørighet

Administrativ sportssjef Ivar Sandvik er strålende fornøyd med overgangen. - Det tror jeg blir knallbra! En ung gutt som har behov for å finne tilbake glede med å spille fotball igjen, er det perfekt match komme til en så fin gjeng som det er i Ranheim, forteller Sandvik.

Stamnestrø er enda en lokal spiller, noe Sandvik mener er positivt. - Han kjenner mange av guttene. En bli og trivelig gutt som ligner på resten av gruppa. På sikt kan vi se han som en av mesterlærerne i gruppa, først handler det om å finne tilbake gleden, avslutter Sandvik.

Magnus Stamnestrø kan få sin debut mot sin tidligere arbeidsgiver, Rosenborg BK, allerede den 4.august klokken 1800 på Extra Arena! Matchen er utsolgt, men det er fortsatt mulig å sikre seg billetter til kampene mot Sandefjord og Strømsgodset her.

Annonse fra Obos-ligaen: