Oliver Holden blir i Ranheim

Den unge trønderen tror Ranheim er riktig valg nå.

Annonse:

Nå er det klart at den tidligere Freidiggutten Oliver Holden blir Ranheims spiller også etter denne sesongen.

Holden kom til Ranheim i sommer, og har startet de to siste kampene. Den opprinnelige avtalen er at Holden er på lån fra RBK denne høsten, men dette betyr han ikke returnerer til RBK etter årets sesong.

I stedet har han valgt selv og skrive under for Ranheim fra 01.01.24. med kontrakt ut 2026, noe Ranheim er kjempefornøyd med. Vi takker for samarbeidet med Rosenborg, familie, Oliver og rådgiver for veivalget for spillerens utvikling.

Selv sier Holden dette om overgangen: - Det blir veldig moro, nå har jeg bestemt meg for at jeg vil gå hit, jeg har lyst til å fortsette i Ranheim. Det å ha kommet inn i gruppen siden jeg kom i sommer har vært helt nydelig for min del. Du merker det med alle som kommer hit, at man kommer raskt inn i gruppen, noe som gjør at jeg vil fortsette å utvikle meg selv. Det blir tre fine år framover avslutter Holden

Holden som står med 30 kamper for RBK 2 og 17 kamper på aldersbestemte landslag, har fått flere innhopp siden han kom til klubben. I de to siste kampene har vi sett han fra start.

Også trener Kåre Ingebrigtsen er glad for at dette gikk i orden. - Det er viktig for oss at vi har spillere her, som vi kan planlegge framtiden litt med. Oliver er en ung spiller, med stort potensial som vi ønsker å ha her i lang tid. Det er viktigere at vi kan legge planer, enn at det "bare" er et lån. svarer Ingebrigtsen.

- Men det er hentet mye unge spillere i sommer, holder du på å bygge et lag for framtiden?

- Ja det gjør vi, vi skal også ha med oss noen eldre som kan bære den tunge lasten. Men vi må ha unge gutter med masse vilje og stort potensiale. Det tror jeg vi kommer til å nyte godt av framover, avslutter Kåre

IMG_0438-Oliver-Holden-2023-Trening.JPG

 

Annonse fra Obos-ligaen: