Overtidsmareritt for Ranheim

Ranheim hadde Sandnes Ulf på gaffelen, men når uttellingen uteble var det Sandnes Ulf som trakk det lengste strået på overtid.

Ranheim har historisk sett slitt med Sandnes Ulf som motstander. Ikke siden 2010 har tre poeng blitt igjen i Trøndelag etter kamp mot de lyseblå. Det var ranheimsgutta klare på å gjøre noe med i dagens kamp og tok kommandoen fra start av. En meget god første omgang ble levert av trønderne, men målløst stod det til pause.

Av beholdningen i de første 45 minuttene var et skudd over mål fra Sandnes Ulf og en kjempesjanse til Christian Eggen Rismark som headet centimetre utenfor på et hjørnespark.

Bortelaget kom mer med i andre omgang, men skapte ingen målsjanser. Det takket være kampens Forza-spiller Eggen Rismark som vant de fleste duellene mot to aggressive Ulf-angripere.

Og det var Ranheim som hadde initiativet i kveldens kamp. God kontroll defensivt og mye bra angrepsspill, men inne i boksen var ikke marginene på de blåkleddes side.

Etter 75 minutter kom kampens største sjanse. Aleksander Foosnæs med et herlig dribleraid på venstrekanten kom seg fri og slo hardt inn foran mål. Retningsforandringen fra Lillebo gikk rett på keeper. Returen havnet til Øyvind Storflor som ikke fikk løftet ballen over Sahlgren fra et par meter, og skuddet ble dermed blokkert og trillet ut til corner.

Så kom situasjonen som avgjorde kampen. Ett minutt på overtid fikk bortelaget frispark midt på banen. Ballen ble løftet inn i feltet og ballen ramlet ned på foten til Oddbjørn Skartun som banket ballen i mål bak Even Barli. 0-1.